• Fri frakt vid köp över 299kr!
Vi levererar Sön-Tors 20-03 och Fre-Lör 20-05.

Press

Sötsuget öppnar med nya ägare - nu med förmånligar priser.

Pressmeddelande den 11 November 2020

Sötsuget öppnar nu med nya ägare som sätter fokus på ett mer koncentrerat utbud bestående av favoriter, och tidigare toppsäljande varor. Ett mer koncentrerat varusortiment tillåter företaget att ha lägre priser, och planerar på att sänka priserna i snitt 20-30 %.

För mer information kontakta oss.


Sötsuget stänger sin verksamhet omgående.

Pressmeddelande den 27 juli 2020


Sedan april har Sötsuget levererat sötsaker och annat under kvällar och nätter till människor runt om i Linköping. Tjänsten har varit väldigt populär och under loppet på några få månader blev Sötsuget den självklara nattbutiken. Idag, den 27 juli, har Rabi Khalaf, VD för Sötsuget, beslutat om att stänga ner verksamheten med omedelbar verkan. Detta dels på grund av ofördelaktiga förutsättningar i verksamheten, samt på grund av universitetsstudier.


Sedan start har det genomförts hundratals beställningar på Sötsuget, där nästintill varenda order personligen har körts av verksamhetens ägare. Ett väldigt kul, men också påfrestande jobb, säger Rabi Khalaf. Verksamheten har inte anställt någon på grund av att en, för företaget, vital samarbetspartner har försvårat detta. Detta kombinerat med att ägaren snart påbörjar sina universitetsstudier har lett till att verksamheten stänger. Rabi Khalaf fortsätter: Jag är väldigt stolt över att ha jobbat varje dag och att ha byggt en stabil verksamhet, men det är inte lika kul att se den stängas.


Sötsuget riktar ett stort tack till samtliga kunder som handlat och stöttat oss. 


För mer information kontakta oss.